(ВІДЕО) Краще проливати піт на навчанні, ніж кров у бою, крім ворожої, звісно

НАЗАД
21 липня 2024 15:57

На Півночі прикордонники постійно вдосконалюють свої професійні навички заради Перемоги.

Найцінніше в бойових умовах – навчені й вмотивовані воїни, які вміють працювати самостійно та в команді, не розгубляться в нестандартних ситуаціях, зможуть швидко прийняти та реалізувати правильне рішення, професійно володіють різними зразками зброї та у разі потреби вміють надавати допомогу своїм побратимам. Державна прикордонна служба України має підготований та мотивований персонал, який забезпечує надійний захист кордону та в складі Сил оборони бере участь у відсічі російської агресії.

Для вдосконалення рівня бойової підготовки військовослужбовців Держприкордонслужби працюють професіонали-інструктори. Під їхнім наставництвом в умовах наближених до бойових прикордонники та прикордонниці до автоматизму відточують різноманітні тактичні прийоми. Особливо це стосується прикордонних районів на півночі, де крім постійного складу для відновлення, підготовки, а також посилення ділянки, прибувають на ротацію бойові підрозділи прикордонників. 

Підготовка, поряд з іншим, охоплює заняття з ведення бойових дій в забудові та на «зеленій» ділянці, відпрацювання заходів з підготовки, захоплення й утримання позицій, ведення штурмових дій та оборонних боїв.

Нерідко навчання військовослужбовців проводиться у вигляді аірсофту – командної гри, у якій «бій» ведеться 6 мм кульками типу BB з точних копій бойової зброї в умовах найбільш наближених до бойових з використанням димового й звуко-шумового озброєння. Учасники вишколу вчаться  планувати оборонний бій та наступ, підвищують особисту безпеку, вдосконалюють навички зі знання тактики бою для захисту України. Ті, хто готується, активно застосовують й елементи тактичної медицини та різні способи евакуації поранених з поля бою.

Підготовка не дається легко, але кожен, хто готується та працює над особистим розвитком стає кращою версією себе, а це в умовах сьогодення –найголовніше!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси